Σας ενημερώνουμε ότι, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, θέτει σε Δημόσια Διαβούλευση τις εν θέματι τεχνικές προδιαγραφές και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια της διαδικασίας.

Η Υπηρεσία μας μέσω της διαβούλευσης καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει έτσι ώστε να βελτιωθούν τα άρθρα των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών και προτίθεται να λάβει υπόψη της τα σχόλια των ενδιαφερομένων και να αναπροσαρμόσει το σχέδιο της σχετικής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος προϋπολογισμού 15.117,00€, εάν και εφόσον θεωρήσει ότι κάποια σχόλια ήταν ορθά και εποικοδομητικά.

Η Διαβούλευση στην ιστοσελίδα του Οργανισμού θα διαρκέσει έως 5/11/2021 και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα σχόλια τους ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με την ένδειξη "Για την διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού ασφαλείας".

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ