Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους την 6η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου στο Ηράκλειο, Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, Τ.Κ. 71110, να υποβάλουν έγγραφες κλειστές προσφορές για την τριετή, από την ημερομηνία υπογραφής της Βεβαίωσης Παραχώρησης χρήσης Κτηρίου (Πρώην Νηπιαγωγείο), δικαιοδοσίας ΟΛΗ ΑΕ, για τη λειτουργία αναψυκτηρίου.

Αντίγραφα της διακήρυξης διανέμονται από τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και από την ιστοσελίδα www.portheraklion.gr.

Παρακαλούνται όσοι έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, να καταθέσουν κλειστές-σφραγισμένες προσφορές για ανάδειξη του αναδόχου εώςτην 6η Σεπτεμβρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Η. Α.Ε. (Πρωτόκολλο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-338129 και στο φαξ 2810-226110, email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κα. Ανθούλα Κονσολάκη.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ