Αντικείμενο της πρόσκλησης είναι η χρονομίσθωση ενός (1) υβριδικού ή ηλεκτροκίνητου οχήματος για δεκαοχτώ (18) μήνες, προκειμένου να καλυφθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες μετακινήσεων των εργαζομένων του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.

Ενδεικτικό μοντέλο οχήματος ή παρόμοιο: Fiat Panda Van Hybrid

Το έτος έκδοσης αδείας του οχήματος δεν θα πρέπει να είναι παλαιότερο του 2019.

Επισημαίνεται ότι το όχημα θα χρησιμοποιείται από περισσότερους του ενός οδηγού, καθώς θα καλύψει τις υπηρεσιακές ανάγκες μετακίνησης του συνόλου της Υπηρεσίας.

Σε περιπτώσεις ανακλήσεων των οχημάτων από τις αντιπροσωπίες ή λόγω επαναγορών, η ανάδοχος είναι υποχρεωμένη να αντικαταστήσει το μισθωμένο όχημα με αυτοκίνητο του ίδιου γκρουπ (όχι ίδια μάρκα/μοντέλο). Σε περίπτωση που δεν επιστραφεί εντός του χρονικού ορίου που θα επικοινωνηθεί, θα υπάρχει ημερήσια χρέωση.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 6.300,00€ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ – 7.812,00 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. και αφορά 18 μήνες χρονομίσθωση με ανώτερο όριο μηνιαίων χιλιομέτρων 2.500.

Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές αποκλειστικά σε ηλεκτρονική μορφή (αποστολή αρχείου μέσω e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με υποχρεωτική κοινοποίηση στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και τις 10.10.2022 και ώρα 14:30, με την ένδειξη:

Για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αριθμό 7807/2022.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ