Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. διενεργεί πρόσκληση κατάθεσης προσφοράς για την «ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Α.Ε. ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 2 ΕΤΩΝ».

Ως κριτήριο κατακύρωσης ορίζεται η χαμηλότερη τιμή.

Οι υποψήφιοι Οικονομικοί φορείς διατηρούν το δικαίωμα να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του ΟΛΗ ΑΕ πριν τη διαμόρφωση της τεχνικής τους προσφοράς, κατόπιν σχετικού αιτήματος.

Οι ώρες απασχόλησης του Τεχνικού Ασφαλείας σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 3850/2010 για το προσωπικό που εργάζεται στις εγκαταστάσεις του ΟΛΗ ΑΕ είναι 50 ετησίως.

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 2.000,00€ πλέον της αναλογίας Φ.Π.Α.

Οι υποψήφιοι οικονομικοί φορείς πρέπει να υποβάλουν κλειστές σφραγισμένες προσφορές το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην έδρα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, στο Λιμάνι Ηρακλείου.

Οι αιτήσεις παροχής διευκρινίσεων θα πρέπει να απευθύνονται στην Ο.Λ.Η. Α.Ε., υπ’ όψιν Κας Κλάδου Πελαγίας, Τηλ.: 2810338176, Fax.: 2810226110, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ