Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. στο Ηράκλειο, Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, Τ.Κ. 711  10, Ηράκλειο Κρήτης, να υποβάλουν έγγραφες κλειστές προσφορές , για την ετήσια, από την ημερομηνία υπογραφής της Βεβαίωσης Παραχώρησης χρήσης του καταστήματος με κωδικό Κ2 επιφάνειας 30,77 τ.μ. στο ισόγειο του Επιβατικού Σταθμού Λιμένος Ηρακλείου, για τη λειτουργία επιχείρησης με αντικείμενο μη ανταγωνιστικό στις ήδη υφιστάμενες και να συνάδει με τους σκοπούς  του Επιβατικού Σταθμού Λιμένος.

Η τιμή εκκίνησης οριζεται στο ποσό των  600€/μήνα  πλέον των νομίμων προσαυξήσεων.

Αντίγραφα της διακήρυξης διανέμονται από τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και από την ιστοσελίδα www.portheraklion.gr.

Παρακαλούνται όσοι έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, να καταθέσουν κλειστές-σφραγισμένες προσφορές για ανάδειξη του αναδόχου εώς την 8 Μαίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Η. Α.Ε. (Πρωτόκολλο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-338129-130 και στο φαξ 2810-226110, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  κα. Ανθούλα Κονσολάκη.

 

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΣΧΕΔΙΟ