Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. διακηρύσσει πλειοδοτικό διαγωνισμό για την παραχώρηση χρήσης χώρου (πρώην σταθμός ΚΤΕΛ) στην Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ηρακλείου για πολυλειτουργικό χώρο τέχνης και πολιτισμού.

Στις 22-4-2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ. στα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. στο Ηράκλειο, Λιμάνι Ηρακλείου - Τ.Θ. 1068, Τ.Κ. 711 10, Ηράκλειο Κρήτης, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν έγγραφες κλειστές προσφορές ενώπιον της επιτροπής, για την τριετή παραχώρηση χρήσης χώρου (πρώην σταθμός ΚΤΕΛ) στην Χερσαία Ζώνη Λιμένος Ηρακλείου.

Τιμή εκκίνησης ορίζεται το ποσό των 6.000€/μήνα πλέον των νομίμων προσαυξήσεων.Αντίγραφα της πρόσκλησης διανέμονται από τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και από την ιστοσελίδα www.portheraklion.gr.

Παρακαλούνται όσοι έχουν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, να καταθέσουν κλειστές-σφραγισμένες προσφορές για ανάδειξη του αναδόχου εώς την Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 και ώρα 11:00 στα κεντρικά γραφεία της Ο.Λ.Η. Α.Ε. (Πρωτόκολλο).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810-338129 και στο φαξ 2810-226110, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. κα. Ανθούλα Κονσολάκη.

Διακήρυξη

Σχέδιο Χώρου

Περίληψη Διακήρυξης