Άνοιξε επιτέλους ο δρόμος για τη δημιουργία στην πόλη του Ηρακλείου ενός χώρου άθλησης και αναψυχής, όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν το δικαίωμά τους στο παιχνίδι και την ξεγνοιασιά παιδιά ΑμεΑ. Ο ΟΛΗ παραχωρεί ένα μέρος ώστε να μπορέσει να δημιουργηθεί ο χώρος!

Μετά το πρώτο δημοσίευμα - αποχαιρετιστήριο στη μικρή Ρεγγίνα που δημοσιεύτηκε στο neakriti.gr και την υπόσχεση να σταθούμε στο πλάι της οικογένειάς της και να διεκδικήσουμε για όλα τα παιδιά ΑμΕΑ του Ηρακλείου ένα χώρο όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν το απόλυτο δικαίωμά τους στο παιχνίδι και την ξεγνοιασιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ επικοινώνησε με τη συντάκτρια του άρθρου και κατόπιν συνεννόησης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΟΛΗ συνάντηση παρουσία και της μητέρας της Ρεγγίνας, της κ. Αλκινόης Μοσχίδου όπου ο κ. Παπαδάκης εξέφρασε την επιθυμία ο Οργανισμός να βοηθήσει να γίνει το όνειρο πραγματικότητα, παραχωρώντας τον χώρο.

Μάλιστα ο κ. Παπαδάκης πρότεινε να δημιουργηθεί ο χώρος, στο πλάι του καφέ Μαρίνα, απέναντι από το Λιμεναρχείο, εκεί όπου και κατά το παρελθόν φιλοξενούνταν παιδική χαρά και τα τελευταία χρόνια παραμένει ανεκμετάλλευτος.

Η πρόταση έγινε δεκτή με πολλή χαρά από την οικογένεια και τους φίλους της Ρεγγίνας και αμέσως ξεκίνησε ο σχεδιασμός από τους εθελοντές (μηχανικούς- αρχιτέκτονες). Βεβαίως εκκρεμούσε η έγκριση από το ΔΣ του ΟΛΗ της πρωτοβουλίας του κ. Παπαδάκη έγκριση που δόθηκε παμψηφεί στην συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής!

Το πρώτο βήμα έγινε, ωστόσο υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες ακόμα αλλά όλοι, η οικογένεια, οι εθελοντές και ο ΟΛΗ είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν ώστε σύντομα να γίνει πράξη η υπόσχεση στη μικρή Ρεγγίνα. Στην κατεύθυνση αυτή βέβαια, θα χρειαστεί και η βοήθεια και άλλων φορέων. Ελπίζουμε να δείξουν το ανθρώπινό πρόσωπό τους και να στηρίξουν κι αυτοί την προσπάθεια μας.