Το Έργο “ELECTRIPORT”, χρηματοδοτήθηκε στο πλαίσιο του Ταμείου Συνοχής (CEF 2020) και στοχεύει στην εκπόνηση των αναλυτικών μελετών για την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμού παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στα προσεγγίζοντα πλοία (cold ironing) στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το έργο ELECTRIPORT φτάνοντας στο τέλος της περιόδου εκπόνησης των αναλυτικών μελετών έχει ασχοληθεί σε βάθος με ζητήματα και περιορισμούς που αφορούν τεχνικές λεπτομέρειες, εφικτότητα κατασκευής και αποτελεσματικότητα, αλλά και οικονομική αποδοτικότητα λειτουργίας του συστήματος.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε. ως επικεφαλής Εταίρος και οι Εταίροι του προγράμματος προσκαλούν όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη του έργου και να εκφράσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους γύρω από το σημαντικό ζήτημα της παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και την ευρύτερη προσπάθεια απανθρακοποίησης σε Λιμενικές εγκαταστάσεις.

Θα μας τιμούσε η παρουσία σας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο Athens Marriott Hotel, Λεωφόρος Συγγρού 385, Αθήνα, Ελλάδα, στις 10:00 -13:00 (ζωντανά & μέσω live streaming).

Μηνάς Παπάδακης

CEO - Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε.

*Παρακαλώ κάντε τη κράτηση σας εδώ για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη φυσική ή διαδικτυακή σας συμμετοχή.

Παρακολούθηση μέσω Live Streaming

Ελληνικός Ήχος: https://www.youtube.com/watch?v=IiCtxFHkkmA
Αγγλικός Ήχος: https://www.youtube.com/watch?v=4WUhtwOjHms