Εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου της Eurobank κ. Ζανιά πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022,  στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΗ. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ Μηνάς Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς υποδέχθηκαν τον κ. Ζανιά τον οποίο συνόδευαν ο  Γεν. Διευθυντής κ. Σεραφειμίδης, ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Ν. Ρασούλης  και η  Διευθύντρια Καταστήματος κ. Ε.Φακουκάκη. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης αφού συνεχάρη τον κ. Ζανιά, ακολούθησε μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα ένας γόνιμος διάλογος γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα.

 Η καλή  και  αποδοτική συζήτηση συνεχίστηκε σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ κ. Μηνά Παπαδάκη να ενημερώνει για τις θετικές εξελίξεις που δρομολογούνται στο Λιμάνι του Ηρακλείου. 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Eurobank κ. Ζανιάς εξέφρασε την πρόθεσή του για συνέχιση της στενής συνεργασίας των δύο πλευρών, ενημέρωσε ότι η Eurobank βρίσκεται πολύ υψηλά στα τεχνολογικά θέματα και αποτελεί τους τελευταίους 18 μήνες την πρώτη Τράπεζα της Ελληνικής Ναυτιλίας. 

Κλείνοντας την συνάντηση τόσο ο Πρόεδρος της Eurobank κ. Ζανιάς όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, έδωσαν την διαβεβαίωση ότι υπάρχει η πρόθεση να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που χαρακτηρίζει τις σχέσεις των δυο πλευρών.