Κατέπλευσε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου το υπό  σημαία Πορτογαλίας  υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Word Navigator. 

 Πρόκειται για ένα newbuilt boutique  κρουαζιερόπλοιο, το οποίο λόγω των ισχυόντων πρωτοκόλλων μεταφέρει μόνο 89 VIP επιβάτες,  Αμερικανικής εθνικότητας, και ουσιαστικά σηκώνει την « αυλαία» της εμπορικής εκμετάλλευσης του και προσεγγίζει για  πρώτη φορά το λιμάνι του Ηρακλείου 

Φυσικά, η αίσθηση της άνεσης, της  υψηλής αισθητικής και της πολυτέλειας, συγκεντρωμένες σε ένα χώρο,  κυριαρχούν  σε ολόκληρο το  «πλωτό ξενοδοχείο», αποτελώντας  τον ιδανικό συνδυασμό για μια αξέχαστη πρωτόγνωρης εμπειρίας  κρουαζιέρα. 

Η επιλογή του λιμανιού του Ηρακλείου για την πρώτη σημερινή προσέγγιση (θα ακολουθήσει και δεύτερη το Σεπτέμβριο 2021) επιβεβαιώνει ότι το Ηράκλειο έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας ασφαλής και ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός, με πολλαπλό τουριστικό ενδιαφέρον για τους 89 VIP επισκέπτες. Παράλληλα επιβεβαιώνεται για μια επιπλέον φορά ότι το λιμάνι του Ηρακλείου αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες  πύλες θαλάσσιου προορισμού και καθιερώνεται πλέον ως ένας κλασικός, ασφαλής προορισμός κρουαζιέρας στον Ανατολική Μεσόγειο. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης, μετέβη στο Word Navigator όπου είχε συνάντηση με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου και μετά την ανταλλαγή των καθιερωμένων αναμνηστικών δώρων- πλακετών, δήλωσε:

«Το λιμάνι του Ηρακλείου δημιουργεί συνεχώς εκείνες τις συνθήκες και  προοπτικές, ώστε να έχει πλέον εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά της κρουαζιέρας ως ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο»  και ευχήθηκε για το νέο υπερπολυτελές  κρουαζιερόπλοιο να έχει τη δική του σημαντική πορεία στον χώρο που παγκόσμιου θαλάσσιου  τουρισμού.