Συνάντηση με τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη,   είχε την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020,  η  Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. 

Ο Πρόεδρος του ΟΛΗ ΑΕ κ. Ιωάννης Βαρδαβάς  καλωσόρισε τον Πρώην Υπουργό Ναυτιλίας, αναφέροντας την επί πολλών ετών προσωπική φιλία  και τον ευχαρίστησε για την τιμή να  επισκεφθεί έναν Φορέα,  αρκετά γνώριμο και οικείο συνδεδεμένο με την θητεία του ως Υπουργός Ναυτιλίας από το 2004 -2007. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης,  λόγω απουσίας του από την Κρήτη,  απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή καλωσορίσματος, εξαίροντας το προοδευτικό πνεύμα το οποίο εφάρμοσε ως Υπουργός Ναυτιλίας, σε ένα φιλελεύθερο μοντέλο ανάπτυξης με κορυφαία στιγμή την άρση του καμποτάζ και την στιγμή της πλήρους απελευθέρωσης. 

Στην εθιμοτυπική επίσκεψη του Ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη στον ΟΛΗ,  συνόδευσαν οι στενοί συνεργάτες του, Νίκος Αντωνακάκης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νικος Χρονάκης, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης   συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. του ΟΛΗ ΑΕ, οι Ειδικοί Σύμβουλοι,  Διευθυντές και Προϊστάμενοι των Τμημάτων και Υπηρεσιών του Λιμανιού. 

Ενδιαφέρουσα υπήρξε η συζήτηση μεταξύ του Ευρωβουλευτή και των εκπροσώπων του φορέα με τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη να ενημερώνεται αλλά και να τοποθετείται για τις προοπτικές και τα ζητήματα του ΟΛΗ,  με την διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων  του,  για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου Λιμένα της Κρήτης και την επίλυση των όποιων ζητημάτων μπορεί να ανακύψουν προκειμένου αυτό να συνεχίσει να αποτελεί μοχλό  ανάπτυξης προς όφελος της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας. 

Η συνάντηση έκλεισε σε ένα κλίμα εγκάρδιων ευχών με τον Πρόεδρο του ΟΛΗ  κ. Ιωάννη Βαρδαβά να προσφέρει αναμνηστικά δώρα στον Ευρωβουλευτή,  σε ένδειξη της άριστης συνεργασίας και της ειλικρινούς φιλίας.

Kefalogiannis 20200824 123201

Kefalogiannis 20200824 123321

Kefalogiannis FB IMG 1598266999067

Kefalogiannis FB IMG 1598267016040