Για την Περιφέρεια Κρήτης, αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Μια νέα καθημερινότητα, αλλαγές στα σχέδια και τον προγραμματισμό μας. Μένουμε σπίτι, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ταξιδεύουμε με το μυαλό, επικοινωνούμε, μαθαίνουμε, σχεδιάζουμε. 

Μέσα στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για τον τουρισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργήσαμε το #cretefromhome έναν νέο ιστότοπο που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί μαζί με τα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης, αλλά και όσων σχεδιάζουν τις διακοπές τους στο νησί μας τις εικόνες της Κρήτης που αγαπούν. Μέσα από video, μέσα από παρουσιάσεις μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, μέσα από την προβολή της φυσικής ομορφιάς, της πολιτιστικής ταυτότητας της Κρήτης, της κουλτούρας των Κρητικών, ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο.

Το #cretefromhome ενισχύει την πρωτοβουλία του Υπουργείο Τουρισμού #greecefromhome. Συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες με τον τουριστικό κλάδο. Αναδεικνύει τη δύναμη της ψηφιακής εποχής στη σημερινή πραγματικότητα. Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, με τη στήριξη φορέων του πολιτισμού το περιεχόμενο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

Δημιουργήσαμε, για τον ίδιο σκοπό επίσης, και ένα νέο νϊάεο για την προβολή της Κρήτης, το οποίο μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=vC5Uzztd1uM .