Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου την Τρίτη 7 Μαΐου 2019 για θέματα που αφορούν τα αλιευτικά καταφύγια Άρβης και Καστρίου – Κερατόκαμπου τα οποία έχουν περιέλθει στην αρμοδιότητα του ΟΛΗ. Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο Δήμαρχος Βιάννου κος Παύλος Μπαριτάκης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βιάννου κος Μηνάς Σταυρακάκης, υποψηφίοι δημοτικοί συμβούλοι, ο Πρόεδρος και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Άρβης, ενώ εκ μέρους του ΟΛΗ παρευρέθησαν  ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, η Αντιπρόεδρος κα Αγγέλα Σμυρνάκη και υπηρεσιακά στελέχη.

Oι παρευρισκόμενοι αναφέρθηκαν στην άμεση ανάγκη υλοποίησης ενεργειών για ένταξη των δύο αλιευτικών καταφυγίων στο πρόγραμμα χρηματοδότησης ΕΣΠΑ 2014 – 2020 «Αλιεία και Θάλασσα », προκειμένου να αποκατασταθούν και να αντιμετωπιστεί το θέμα των προσαμμώσεων , κατεύθυνση προς την οποία δεσμεύτηκε ο Πρόεδρος του ΟΛΗ.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και γόνιμο κλίμα και όλες οι πλευρές θα επιδιώξουν τη στενή συνεργασία και την προώθηση πρωτοβουλιών που θα λύσουν τα χρονίζοντα προβλήματα των δύο αλιευτικών καταφυγίων της περιοχής.