Η σύγχρονη εικόνα του λιμένος Ηρακλείου στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Ηράκλειο, 29/9/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τη σύγχρονη εικόνα του Λιμένος Ηρακλείου παρουσίασε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κος Απόλλωνας Φιλιππής, σε διάλεξη που δόθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, την Τετάρτη 27/9/2017, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των δράσεων που διοργανώνει το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου με τίτλο «Κνωσός, Ηράκλειον, Χάνδακας: με το βλέμμα στη θάλασσα», με την ευρύτερη θεματική "ΠΟΛ(ε)ΙΣ".

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ, μίλησε για τις σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες του λιμένα, τους στόχους της Διοίκησης ενώ «έκλεισε» την παρουσίασή του με το master plan και το όραμα για ένα σύγχρονο, φιλικό και λειτουργικό λιμάνι για όλους τους χρήστες. Η διάλεξη ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των παρευρισκομένων σε εκθέματα σχετικά με το λιμάνι και τη θάλασσα από την Προϊσταμένη του Αρχαιολογικού Μουσείου, κα Στέλλα Μανδαλάκη η οποία αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο που διαδραμάτισαν οι λιμένες και οι θαλάσσιοι δρόμοι στην διαμόρφωση της ιστορίας των πόλεων του νησιού και των οικισμών του Ηρακλείου διαχρονικά.


ΟΛΗ Α.Ε.


IMG_20170927_210757.jpg

Τελευταία ενημέρωση 29/09/2017

You must install Adobe Flash to view this content.
You must install Adobe Flash to view this content.
 
You must install Adobe Flash to view this content.

FinalOLH_ARTWORK2.jpg

http://www.poseidonmedii.eu/

ΝΕΑ

Συνάντηση με θέμα την αξιοποίηση της Ελεύθερης Ζώνης του λιμένα

  περισσότερα

Απάντηση σε δημοσιεύματα από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

Επιτυχής ολοκλήρωση της ημερίδας που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

  περισσότερα

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου Τετάρτη 17/01/2018

  περισσότερα

Ανακοίνωση σχετικά με την τελετή για τον καθαγιασμό των υδάτων

  περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΟΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ο.Λ.Η. Α.Ε. 2018”

  περισσότερα

city-guide-icon.png city-guide-icon-text.png city-guide-googleplay.png city-guide-appstore.png

logo_filoxenia.jpg